Mat
Skönhet
MAT
Vårt sortiment
Kryddor
Olja & Vinäger
Müsli & Frukostflingor
Torkad Frukt & Nötter
Baljväxter & Konserver
Vegetariskt
Nötsmör & Pålägg
Nötter & Tilltugg
Bakning
Bönor, Frön & Linser
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Buljong & Såser
Restaurang & Storkök
SKÖNHET
Urtekram Beauty
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
FI
EN
DE
Tofu & Grönsaksspett
Huvudrätt
20 min
Antal personer: 4
Enkla och goda spett som penslas med en smakrik pesto-olja.
Ingredienser
Instruktioner
1 dl Basilikapesto
1 dl Kung Markatta Olivolja
1 pkt (á 270g) Tofu
2 st Gul paprika
1 st Zucchini
5 st Champinjoner
1 st Citron
Salt och peppar
Skiva zucchini, champinjon, tofu och paprika tunt.
Trä på spett med så många lager som möjligt.
Grilla länge till grönsakerna är mjuka och kanterna välgrillade.
Riv citronzest och pressa ut juicen från citronen.
Blanda med pesto och olivolja.
Smaka av med salt och peppar.
Pensla oljan på de nygrillade spetten.
Ingredienser
1 dl Basilikapesto
1 dl Kung Markatta Olivolja
1 pkt (á 270g) Tofu
2 st Gul paprika
1 st Zucchini
5 st Champinjoner
1 st Citron
Salt och peppar
Instruktioner
Skiva zucchini, champinjon, tofu och paprika tunt.
Trä på spett med så många lager som möjligt.
Grilla länge till grönsakerna är mjuka och kanterna välgrillade.
Riv citronzest och pressa ut juicen från citronen.
Blanda med pesto och olivolja.
Smaka av med salt och peppar.
Pensla oljan på de nygrillade spetten.
Liknande recept
Sallad på sötpotatis, avokado och kryddiga kikärtor med yoghurtsås
Krispig mandeltofu med picklade grönsaker och svart ris
Våffelmacka med tofufeta, bakad tomat & basilika
Grön curry med krispiga grönsaker, tofu och sötpotatis
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent