Häll alla ingredienser i en matberedare eller mixer. Blanda till en deg och ställ in den i kylskåpet i ca 30-40 minuter. Det går fint att ställa in den frysen för att korta ned tiden.
Ta ut degen och forma små tryffelkulor. Doppa kulorna i smält mörk choklad och dekorera med pistagenötter och kokosmjöl.
Ingredienser
250 g dadlar
3 dl cashewnötter
2 msk kakao
1 dl kokosmjöl
1/2 tsk vaniljpulver
1/4 tsk salt
2 msk kokosolja
1/2 apelsin, både saft och skal
Garnering
Hackade pistagenötter
Kokosmjöl
200 g mörk choklad
Instruktioner
Häll alla ingredienser i en matberedare eller mixer. Blanda till en deg och ställ in den i kylskåpet i ca 30-40 minuter. Det går fint att ställa in den frysen för att korta ned tiden.
Ta ut degen och forma små tryffelkulor. Doppa kulorna i smält mörk choklad och dekorera med pistagenötter och kokosmjöl.