Mat
Skönhet
MAT
Vårt sortiment
Kryddor
Olja & Vinäger
Müsli & Frukostflingor
Torkad Frukt & Nötter
Baljväxter & Konserver
Vegetariskt
Nötsmör & Pålägg
Nötter & Tilltugg
Bakning
Bönor, Frön & Linser
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Buljong & Såser
Restaurang & Storkök
SKÖNHET
Urtekram Beauty
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
FI
EN
DE
Mangobollar
Snacks
Antal personer: 15
Ingredienser
Instruktioner
1 dl cashewnötter
1 dl jumborussin
1 dl torkad mango
2 dl dadlar
1 msk kakao
3 msk äppelmos
2 msk jordnötssmör
1 dl kokoschips
Blötlägg mangon och russin i kallt vatten i cirka 30 minuter.
Häll av vattnet.
Mixa alla ingredienserna förutom kokoschips till en slät massa med en mixer eller i en hushållsassistent.
Ställ in massan i kylen, och låt den sätta sig. Forma cirka 15 små bollar och rulla dem i kokoschips.
Förvara mangobollarna i en lufttät behållare i kylskåpet. De har en hållbarhet på cirka 7 dagar.
Ingredienser
1 dl cashewnötter
1 dl jumborussin
1 dl torkad mango
2 dl dadlar
1 msk kakao
3 msk äppelmos
2 msk jordnötssmör
1 dl kokoschips
Instruktioner
Blötlägg mangon och russin i kallt vatten i cirka 30 minuter.
Häll av vattnet.
Mixa alla ingredienserna förutom kokoschips till en slät massa med en mixer eller i en hushållsassistent.
Ställ in massan i kylen, och låt den sätta sig. Forma cirka 15 små bollar och rulla dem i kokoschips.
Förvara mangobollarna i en lufttät behållare i kylskåpet. De har en hållbarhet på cirka 7 dagar.
Liknande recept
Läskande glasspinne med kokos och banan
Nötiga vaniljbollar med mango och äpple
Mango- och kokossnäckor
Mangobites
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent