Finrivet skal från 1 ekologisk lime + 1 msk limesaft
1 krm vaniljpulver
1 krm himalayasalt
1 dl rostade kokoschips att rulla i
Lägg mangon i blöt i 20 minuter. Rosta pekannötterna i het, torr stekpanna. Låt svalna.
Mixa allt förutom äppeltärningarna till en grov smet i matberedare. Tillsätt äppeltärningarna och pulsa tills allt går ihop. Tillsätt ev. 1 msk vatten om smeten är för torr.
Forma till små bollar och rulla i krossade kokoschips. Förvara bollarna i kylskåp eller frys.
Ingredienser
100 g pekannötter
80 g mango
20 g äppeltärningar
1 msk kokosolja kallpressad
Finrivet skal från 1 ekologisk lime + 1 msk limesaft
1 krm vaniljpulver
1 krm himalayasalt
1 dl rostade kokoschips att rulla i
Instruktioner
Lägg mangon i blöt i 20 minuter. Rosta pekannötterna i het, torr stekpanna. Låt svalna.
Mixa allt förutom äppeltärningarna till en grov smet i matberedare. Tillsätt äppeltärningarna och pulsa tills allt går ihop. Tillsätt ev. 1 msk vatten om smeten är för torr.
Forma till små bollar och rulla i krossade kokoschips. Förvara bollarna i kylskåp eller frys.