Mat
Skönhet
MAT
Vårt sortiment
Kryddor
Olja & Vinäger
Müsli & Frukostflingor
Torkad Frukt & Nötter
Baljväxter & Konserver
Vegetariskt
Nötsmör & Pålägg
Nötter & Tilltugg
Bakning
Bönor, Frön & Linser
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Buljong & Såser
Restaurang & Storkök
SKÖNHET
Urtekram Beauty
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
FI
EN
DE
Exotiska mango delights
Snacks
Antal personer: 20
Receptkreatör:
Maria Engbjerg
Ingredienser
Instruktioner
125 g torkad mango
100 g cashewnötter
50 g kokosmjöl (Riven kokos) + extra att rulla i
Saft och skal från en ekologisk lime
Lägg mango och cashewnötter i en skål och täck dem med kallt vatten. Låt stå och dra i 30-60 minuter.
Häll av vattnet och blanda i lime och den rivna kokosen. Mixa till en slät massa med en mixer eller i en hushållsassistent.
Forma 20 fyrkanter och vänd i kokos.
Förvara de exotiska delightsen i en lufttät behållare i kylskåpet. De har en hållbarhet på 7 dagar.
Ingredienser
125 g torkad mango
100 g cashewnötter
50 g kokosmjöl (Riven kokos) + extra att rulla i
Saft och skal från en ekologisk lime
Instruktioner
Lägg mango och cashewnötter i en skål och täck dem med kallt vatten. Låt stå och dra i 30-60 minuter.
Häll av vattnet och blanda i lime och den rivna kokosen. Mixa till en slät massa med en mixer eller i en hushållsassistent.
Forma 20 fyrkanter och vänd i kokos.
Förvara de exotiska delightsen i en lufttät behållare i kylskåpet. De har en hållbarhet på 7 dagar.
Liknande recept
Sellerispread med hasselnötter
Gräddig choklad- och lakritskola
Cashewtryfflar
Läskande glasspinne med kokos och banan
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent