Mat
Skönhet
MAT
Vårt sortiment
Kryddor
Olja & Vinäger
Müsli & Frukostflingor
Torkad Frukt & Nötter
Baljväxter & Konserver
Vegetariskt
Nötsmör & Pålägg
Nötter & Tilltugg
Bakning
Bönor, Frön & Linser
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Buljong & Såser
Restaurang & Storkök
SKÖNHET
Urtekram Beauty
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
FI
EN
DE
Bengaliska bönor med tofu
Lunch
30 min
Antal personer: 4
Lättlagad, fräsch vegansk lunch
Ingredienser
Instruktioner
1 gul lök
2 msk Kung Markatta olivolja
1/2 burk Kung Markatta kikärter
1 pkt Kung Markatta tofu
2 tsk curry
Flingsalt
Strimla löken och stek den i olivolja på medelvärme.
Häll av vätskan från kikärterna och lägg dem i stekpannan.
Tärna tofun och lägg i tärningarna i stekpannan.
Strö över curryn och flingsalt.
Stek tills tofun är varm.
Servera med rött eller svart ris.
Gott att servera med mangochutney eller växtbaserad yoghurt.
Ingredienser
1 gul lök
2 msk Kung Markatta olivolja
1/2 burk Kung Markatta kikärter
1 pkt Kung Markatta tofu
2 tsk curry
Flingsalt
Instruktioner
Strimla löken och stek den i olivolja på medelvärme.
Häll av vätskan från kikärterna och lägg dem i stekpannan.
Tärna tofun och lägg i tärningarna i stekpannan.
Strö över curryn och flingsalt.
Stek tills tofun är varm.
Servera med rött eller svart ris.
Gott att servera med mangochutney eller växtbaserad yoghurt.
Relaterade produkter
Gurkmeja
25 gr
Kikärtor
400 G
Olivolja Extra Virgin
1 L
Liknande recept
Krispig tofu i röd curry med risnudlar
Grönkålspizza med oliver, brysselkål och rödbeta
Tofusallad med sötpotatis och krämig tahinidressing
Sötpotatis med fuskig guacamole och kryddiga kikärtor
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent